8

Dankzij i say: Koortslip hoef ik mij minder te schamen op de werkvloer

Ik ben 38 jaar en in mijn jeugd kreeg ik voor het eerst last van een koortslip. In het dagelijks leven ben ik bedrijfsleider van een winkel. Hierbij draag ik alle eindverantwoordelijkheden met mij mee en wordt er van mij verwacht dat ik leiding geef aan ongeveer negentig man personeel. Doordat ik vaak een drukke werkweek heb, eet ik niet altijd goed en merk ik dat mijn weerstand niet altijd even hoog is. Op momenten dat mijn weerstand laag is weet ik het gevoel van een opkomende koortslip goed te herkennen. De ene keer is mijn koortslip wat erger dan de andere keer.

In mijn functie bevind ik mij dagelijks onder klanten en collega’s. Ik vind het erg gênant om mij tussen hen te bevinden als ik last heb van een koortslip. Sinds ik i say: heb ontdekt, heb ik een stuk minder last van een koortslip. Ik heb dit kunnen beperken door meteen te beginnen met smeren als ik een jeukend of tintelend gevoel in mijn lip krijg. Ik heb sinds ik i say: koortslip gebruik nog maar 1-2 keer per jaar last van een koortslip, in plaats van 3-4 keer. En als ik een koortslip heb is het snel weer weg.

Daarnaast is de vorm van het product ook erg handig. Ik kan de pen gemakkelijk in de binnenzak van mijn colbert steken en discreet gebruiken. Ook is de draaidop erg handig. Zo gebruik je nooit te veel wat ook weer in de portemonnee scheelt.

Dankzij i say: koortslip hoef ik mij minder te schamen op de werkvloer en ik heb meer grip op de ontwikkeling van mijn koortslip.

Toon (38)

Overige berichten

KOAG/KAG-nr. 3168-0313-0582