8

Jag kan njuta av en måltid igen utan att magen känns uppblåst. Vilken lättnad!

Jeroen är 35 år och har ett stressigt jobb. Sedan ett par månader tillbaka tar han i say: IBS-SYMTOM. Han har i flera år haft problem med uppblåst mage.

Jeroen berättar:För ungefär tolv år sedan var jag färdig med studierna och började direkt att jobba. Jag har ett krävande jobb på ett företag som precis hade startat när jag började arbeta. Det förväntades då av mig att jag skulle hantera flera funktioner samtidigt, vilket gjorde att det blev mycket övertid. Kort sagt var det inget åtta-till-fem-jobb utan snarare ett jobb där man kom på morgonen och satt fram till klockan elva på kvällen. För mig var detta en stor utmaning.

Efter ett år började jag märka på min kropp att något tyvärr inte stod rätt till. Inte så konstigt eftersom jag knappt haft någon tid till motion och inte brytt mig mycket om vad jag åt. Det blev mikrovågsmat i princip varje dag. Nu upptäcktes det att jag hade en maginfektion och jag fick starka mediciner för den. Min kropp var helt klart ur balans. Jag kunde inte längre äta allt, jag fick tänka på att äta regelbundet och jag var tvungen att röra mer på mig. Efter ungefär ett och ett halvt år var infektionen läkt men sedan dess har jag haft problem med att magen känns uppblåst. Jag har provat olika egenvårdsprodukter men ingen av dem har snabbt kunnat åtgärda problemet och definitivt inte förebygga det.

När jag blev bjuden hem till vänner eller gick på restaurang så visste jag redan innan att jag under och efter måltiden skulle få besvär av en uppblåst mage. Det kändes inte roligt och följden blev att jag ofta tackade nej när jag blev bjuden på middag. Eftersom jag aldrig kunde förutsäga vad och hur mycket min mage skulle tåla så bjöd jag istället mina vänner hem till mig. På så vis kunde jag laga en måltid som jag visste inte skulle ge en så uppblåst känsla.

Så upptäckte jag den nya produkten i say: IBS-SYMTOM. En produkt som tar väl hand om kroppen eftersom den samarbetar med kroppens egna processer som får den att komma i balans igen. Just detta hade jag aldrig läst om i informationen om andra produkter. Jag gillade det jag läste om i say och tyckte att det var värt att prova.

Jag märkte meddetsamma att produkten fungerade. Jag minns att jag just den veckan skulle ut och äta med en kund och att jag var lite skeptisk till den nya produkten som jag hade börjat med. Det var en märklig känsla när jag inte fick några besvär under eller efter måltiden, vilket jag annars var så van vid. Efter att ha levt med detta problem i tolv år var det en stor lättnad.

För ett par månader sedan åkte jag på semester. Jag brukade alltid få problem med magbesvär under flygresor. Uppe i luften förstärks ofta känslan av uppblåsthet, och det gjorde att jag kunde ha besvär i flera dagar efter ankomsten. Dessutom går man ofta ut och äter när man är på semester och allt detta bidrog till att en utlandssemester ofta förvärrade mina magbesvär. Jag brukade känna mig uppblåst under hela semestern.

Sedan jag för ett par månader sedan började använda i say: IBS-SYMTOM i förebyggande syfte, har jag inte haft några besvär under flygresor eller med maten utomlands. Under min senaste semester kunde jag äntligen njuta igen. Det var den bästa och mest angenäma semestern på tolv år.

Kort sagt är jag mycket nöjd med i say. Denna produkt har förändrat mitt liv. Jag kan äta hos mina vänner igen och utan att oroa mig gå ut och äta och njuta av en måltid.

Tack i say:

Other posts

KOAG/KAG-nr. 3168-0313-0582