8

Het product dat mijn aandacht trok was i say: Blaasinfectie Voorkom.

Ik ben erg gevoelig voor een blaasontsteking, ik heb het op z’n minst zeker twee keer per jaar. Ik weet nu wel zo een beetje wanneer ik het krijg. Toen ik naar de drogist ging, was ik op zoek naar iets dat een blaasinfectie kon voorkomen. Ik vind het namelijk stom om op het werk constant naar de wc te rennen. Ik schaam me er dan ook voor. Het product dat mijn aandacht trok was i say: voorkom blaasinfectie. Het product communiceert het doel simpel.  Op de verpakking staat namelijk: Voorkom blaasontsteking. Dit was precies wat ik nodig had. Ik gebruik de pilletjes nu door het jaar heen en het werkt tot nu toe goed. Ik hoop dat het bij jou ook helpt. Ohja, ik zag ook dat dit merk een product heeft voor de behandeling van blaasinfecties. Dus als je al een blaasinfectie hebt, dan raad ik je hun producten aan. Ik ben eigenlijk ook wel fan van hun verpakkingen. Het ziet er kwalitatief goed uit!
Maria

Overige berichten

KOAG/KAG-nr. 3168-0313-0582