9

i say: producten zijn niet belastend voor je lichaam

Door onze drukke en stressvolle levensstijl moeten we elke dag fit en alert zijn. Bij het hebben van een gezondheidskwaaltje willen we zo snel mogelijk weer beter worden, alleen wel op een gezonde manier. Isay beschikt daarom over producten met een effectieve behandeling van kleine gezondheidsproblemen en producten met een preventieve werking, die onnodige gezondheidsproblemen voorkomen.

i say: is een innovatief productenlijn van medische hulpmiddelen, die zowel een preventieve als een behandelende werking heeft. Het product werkt op het betreffende aangedane gedeelte van het lichaam. Door de doeltreffende werking van het medische hulpmiddel worden er geen gezonde delen van het lichaam belast en beïnvloed.

i say: beschikt over producten die: gemakkelijk te gebruiken zijn, een snelle werking hebben en voor zover bekend geen bijwerkingen hebben. We willen je de kans geven om kleine gezondheidsproblemen te behandelen of te helpen zonder het lichaam te belasten.

Onze huidige producten bestaan uit medische zelfzorg hulpmiddelen die de volgende aandoeningen behandelen of helpen te voorkomen: een blaasontsteking, een vaginale infectie, vaginale droogheid, een koortslip, een opgeblazen gevoel en een droge mond.

Croped logo

Overige berichten

KOAG/KAG-nr. 3168-0313-0582