8

i say: vaginale klachten altijd mee op reis!

Graag wil ik mijn positieve ervaring delen van het gebruik van i say: Vaginale Klachten.

Ik had continu een brandend en jeukend gevoel bij mijn intieme zone. Na een week raadde een vriendin van mij aan om i say: te gebruiken. Als je in Nederland woont weet je hoelang het kan duren voordat je iets voorgeschreven krijgt. Laat staan een afspraak bij de gynaecoloog. Het leek een onmogelijke missie om mij snel weer goed en opgelucht te voelen. En wat denk je, na het gebruik van i say: vaginale klachten voelde ik mij in één dag al veel beter. Alle symptomen waren na 3 dagen volledig verdwenen. Voor de zekerheid heb ik het nog maar eens 4 dagen gebruikt zodat het niet terug zou komen. Nu voel ik me weer helemaal prima.

Voor mij is het zeer prettig dat er geen bijwerkingen en geen gevoel van ongemak bij het gebruik van i say: is ontstaan. Ik reis veel voor werk en neem nu altijd i say: mee op mijn reizen, voor het geval dat. Dan voel ik mij zelfverzekerd.

Nogmaals bedankt,

Mevrouw E.S.

Overige berichten

KOAG/KAG-nr. 3168-0313-0582