8

Ik ben zeker tevreden over i say: Vaginale Klachten en raad het elke vrouw aan!

De eerste keer dat ik i say: Vaginale Klachten gebruikte, was een maand geleden. Ik was toen ziek en slikte hiervoor medicijnen. Nadat ik hersteld was, was ik heel zwakjes en had ik het gevoel dat mijn immuunsysteem helemaal in de war was. Daardoor kreeg ik, denk ik, last ‘daar onder’. Ik had de hele dag door een branderig gevoel, jeuk en een ander soort afscheiding dan normaal. Ik wilde hier wat aan doen en ging toen naar de apotheek. Ik durfde niet om advies te vragen aan de medewerkers, daarom keek ik zelf wat rond in de schappen. Ik zag toen het middel van i say: tegen vaginale klachten. Misschien heb ik niet hele erge klachten daar onder, maar ik zag na gebruik van de tabletten al wel snel verschil! Ik ben zeker tevreden over i say: Vaginale Klachten en raad het elke vrouw aan!

Viviene

Overige berichten

KOAG/KAG-nr. 3168-0313-0582