8

Wanneer ik i say: Vaginale Droogheid gebruik geeft dit meteen een verzachtend gevoel.

Ik ben enkele maanden geleden bevallen van een hele lieve zoon Elias. Het is mijn eerste kind en het was een zware bevalling. Nu Elias twee maanden oud is houd ik nog steeds een wat droge vagina. Dit leidt tot jeuk en af en toe een wat branderig gevoel. Ook ruikt mijn vagina al snel niet meer zo fris, terwijl ik een paar uur daarvoor nog heb gedoucht. Ik vind dit ook vervelend voor mijn partner en schaam me hier wel voor.

Wanneer  ik i say: vaginale droogheid gebruik geeft dit meteen een verzachtend gevoel. Ook de jeuk in mijn vagina is geleidelijk weggegaan. Ik ben ook erg blij dat mijn vagina niet meer zo ruikt. Ik hoef me gelukkig niet meer te schamen voor mijn man.

Maarit (31)

Overige berichten

KOAG/KAG-nr. 3168-0313-0582